Wachtwoord vergeten

Referenties

Klant cases

Weten wat het gebruik van Adminimize in de praktijk kan betekenen? Lees onderstaande cases van enkele van onze gebruikers.
 

WSK (Westelijke Slagers Kombinatie) kent vele financiële mutaties voor haar leveranciers en leden. De verwerking van de omvangrijke inkomende factuurstromen en uitgaande verzamelfacturen was in het verleden een tijdrovende bezigheid. Dankzij het gebruik van Adminimize zijn de processen sterk gestroomlijnd. Het resultaat: snellere verwerking, minder fouten, lagere kosten en alle betrokken partijen online op de hoogte.
Lees meer over deze klant case...

B&P Accountants en Advies werd in 2001 opgericht door David Bos (CEO) en groeide in de loop der tijd uit tot een succesvolle organisatie. Na verschillende overnames bestaat B&P inmiddels uit ruim 100 medewerkers en acht vestigingen. Dankzij de samenwerking met Adminimize heeft Bos & Partners de verwerking van bankmutaties geheel geautomatiseerd. Door een juiste inrichting is vooral het uitzoekwerk van vraagposten enorm verminderd. Lees meer over deze klant case...

CMS door Motivo Disclaimer 2019 ©  Alle rechten voorbehouden