Wachtwoord vergeten

Veel gestelde vragen

Facturen algemeen

• Hoe activeer ik een leverancier?

Via het menu “Leveranciers” kan elke gebruiker zelf leveranciers inschakelen of aanvragen.

Bij de meeste leveranciers (bijvoorbeeld bank/kassa) kunnen de gegevens meteen gebruikt worden.
    Deze zijn te herkennen aan de knop 'Inschakelen'.

• Van welke leveranciers kan Adminimize inkoopfacturen inboeken?

In principe kan Adminimize van elke leverancier de inkoopfacturen verwerken als deze digitaal worden aangeleverd.

Er is een standaard koppeling aanwezig van de volgende leveranciers:

• Bestseller
    • Jack & Jones
    • Gulf
    • Name-it
    • ONLY
    • Timeflex
    • Shell
    • Van de Mheen
    • Vero Moda
    • Vila

Indien de leverancier ontbreekt waarvan u nu veel handmatig inboekwerk heeft, meld deze dan aan en wij voegen deze graag toe!

CMS door Motivo Disclaimer 2018 ©  Alle rechten voorbehouden