Wachtwoord vergeten

Veel gestelde vragen

Facturen gebruiken

• Facturen verwerken

Hoe verwerk ik een factuur van een leverancier in Adminimize?

Klik in het menu op Inkoopfacturen

Daarna kunt u de volgende selectie maken:

• Het nummer van een factuur in die u wilt verwerken
    • U kunt ook alle facturen binnen een bepaalde periode selecteren
    • Voor een bepaalde leverancier
    • Of facturen die wel of niet verwerkt zijn
    • Natuurlijk is een combinatie van selectie criteria ook mogelijk

Verder kunt u aangeven of u

• Een actie wilt u voeren voor alle facturen.
    • U op elke regel apart de facturen kiezen

De volgende acties zijn mogelijk:

• Verwerken (=aanmaken van de boekingen d.m.v. de conversieregels) of
    • verwijderen.

Nadat u de gewenste actie hebt geselecteerd zal de actie uitgevoerd worden en ontvangt u een boodschap of de actie gelukt is.

• Download Shell Card online (video)

Met Shell card online kunt u facturen printen en downloaden. Voor het verwerken in Adminimize is het belangrijk dat u alle gegevens download, anders kan Adminimize ze niet verwerken. In onderstaande instructie film ziet u welke eenvoudige stappen u moet zetten om probleemloos de facturen te downloaden en te converteren in Adminimize,
    Klik Downloaden facturen uit Shell Card (video)

CMS door Motivo Disclaimer 2018 ©  Alle rechten voorbehouden