Wachtwoord vergeten

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Facturen inrichten

 • Conversieregels zelf onderhouden (Video)

  Conversieregels vormen het hart van Adminimize. Hiermee geeft u hoe de factuurregels, bankafschrift regels, kassa mutatie en betalingsspecificaties geconverteerd moeten worden naar boekingen. Onderhoud van conversieregels is in principe eenvoudig en kunt u uitstekend zelf doen.

  Het is hierbij belangrijk dat u het verschil weet tussen generieke regels voor een leverancier (die in principe altijd geldt voor deze leverancier) en specifiek regels (die geldt voor de combinatie leverancier en kentekenen of afleveradres). De waarden (bijvoorbeeld grootboekrekeningnummer) van de generiek regel is van toepassing, tenzij deze door een specifiek regel wordt aangepast.

  Klik hier om te zien hoe je conversieregels kunt onderhouden 

   

 • Shell Card Online conversie instellingen (pdf)
 • Categorie toevoegen (Video)

  Met behulp van categorieën kunnen kosten op een ander grootboekrekening geboekt worden. Deze kosten moeten dan wel altijd herkenbaar zijn aan een vaste categorie, subcategorie en / of omschrijving.

  In het voorbeeld in onderstaande video wordt een categorie toegevoegd voor boekingen van een inkoopfacturen Shell met de categorie leeg, subcategorie leeg en omschrijving “Eurovignet”. Deze kosten moeten in dit voorbeeld op grootboekrekening 4405 geboekt worden, terwijl brandstof op grootboekrekening 4402 wordt geboekt. 

  Klik hier om te zien hoe je een nieuwe categorie kunt toevoegen en gebruiken 

   

 • BTW verschil automatisch boeken?

  Hoe kan ik het verschil veroorzaakt door BTW toch automatisch laten boeken?

  Met een zeker regelmatig ontvangen Adminimize klanten facturen waarbij het totaal bedrag inclusief BTW niet gelijk is aan de som van de individuele boekingen met BTW. Adminimize kan dit verschil (binnen een door u ingestelde marge) automatisch boeken. Lees hier hoe u dat zelf kunt instellen.

CMS door Motivo Disclaimer 2019 ©  Alle rechten voorbehouden